Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce

Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce

4.1 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Mandeln, gehobelt
    130 g
  • Wasser
    350 g
  • Zwiebeln halbiert
    340 g
  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    60 g
  • Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken (2-3 cm)
    900 g
  • Knollensellerie geschält, in Stücken (2-3 cm)
    250 g
  • gemischte frische Kräuter (Petersilie, Oregano, Thymian, Dille), Blättchen abgezupft
    7 - 9 Stängel
  • Muskatnuss, gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Majoran, getrocknet
    4 TL
  • Kümmel, gemahlen
    2 TL
  • Salz
    2 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • rote Paprikaschoten in Stücken
    300 - 350 g
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Chilipulver
    1 - 2 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 357 kcal / 1496 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 12 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων