
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fragrant whole barbecued fish
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh long red chillies trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1 - 2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
garlic cloves3
-
makrut lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces4
-
fresh coriander roots only, plus leaves reserved for garnishing1 bunch
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
peanut oil60 g
-
whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)1
-
sea salt to season (see Tips)
-
ground black pepper to season
-
dried chilli threads to garnish (optional - see Tips)
-
limes cut into cheeks, to serve1 - 2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1147.1 mg
Πρωτεΐνη
52.3 g
Θερμίδες
1713.6 kJ /
408 kcal
Λιπαρά
19.5 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed coconut and prawn soup
30 Min
Tuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
Chilli mussels with risoni
35 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Sicilian prawn salad
Keine Bewertungen
Salmon and fennel risotto
30 Min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Chilli garlic prawns
10 Min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min