
Συσκευές & Αξεσουάρ
Çin Usulü Dana Eti
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
-
dana bonfile şeritler halinde kesilmiş (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soya sosu50 g
-
pirinç eriştesi, kurutulmuş300 g
-
sıvı yağ65 g
-
diş sarımsak2
-
taze zencefil rendelenmiş1 tk
-
kırmızı soğan elma dilimi şeklinde kesilmiş, tek tek katmanlarına ayrılmış150 g
-
kapya biber şeritler halinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
havuç şeritler halinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
Çin usulü beş baharat karışımı (bk. Öneriler)½ tk
-
su1880 g
-
istiridye sosu70 g
-
esmer şeker1 tk
-
sultani bezelye (προαιρετικό πεδίο) ayıklanmış100 g
-
pak choi doğranmış (3 cm)150 g
-
tuz1 ½ tk
-
chili biberi çok ince dilimlenmiş, servis etmek için½
-
kaju, kavrulmuş, tuzsuz servis etmek için2 yk
-
taze soğan ince dilimlenmiş, servis etmek için2
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
1735 kJ /
414.6 kcal
Λιπαρά
10.6 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Υδατάνθρακες
47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1ωρ. 20 λεπτ.
Orman Kebabı
1ωρ.
Etli Taze Fasulye
1ωρ. 10 λεπτ.
Karnıyarık
1ωρ.
Kıymalı Kabak Graten
50 λεπτ.
Sömelek Köfte
1ωρ.
Sebzeli Kuzu Yahni
55 λεπτ.
Etli Biber Dolması
1ωρ. 20 λεπτ.
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1ωρ. 30 λεπτ.
Etli Bamya
1ωρ. 10 λεπτ.
Etli Fajita
40 λεπτ.
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.