Blanquette di vitello

Blanquette di vitello

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    700 g
  • di timo fresco Blätter abgezupft
    1 rametto
  • foglie di alloro secche
    2
  • di prezzemolo fresco Blätter abgezupft
    1 mazzetto
  • di sale nach Belieben
    ¾ di cucchiaino
  • di bocconcini di carne di vitello senza nervi in Stücken (2 cm)
    600 g
  • di pepe macinato nach Belieben
    ¼ di cucchiaino
  • di carote in Scheiben (5 mm)
    300 g
  • di porri in Scheiben (5 mm)
    200 g
  • di funghi champignon geviertelt
    300 g
  • di burro
    20 g
  • di farina
    15 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    ¼ di cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 259 kcal / 1084 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων