Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)

Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)

3.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de persil frais (env. 10 g), effeuillé
    ½ bouquet
  • de ciboulette fraîche (env. 10 g) ciselée (3 cm)
    ½ bouquet
  • de salsiz coupé en morceaux (2 cm)
    100 g
  • de pain blanc sans croûte, coupé en morceaux (2 cm)
    75 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de lardons
    75 g
  • de beurre à rôtir
    1 c. à soupe
  • de farine
    200 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu selon les goûts
    1 pincée
  • de lait
    50 g
  • d'eau
    300 g
  • œufs
    2
  • côte de bette nervures épaisses ôtées, feuilles coupées en deux
    8 feuilles de
  • de crème entière, froide
    150 g
  • cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l) (προαιρετικό πεδίο)
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 705 kcal / 2945 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 43 g
Υδατάνθρακες 51 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων