Blanquette de veau

Blanquette de veau

3.9 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'eau
    700 g
  • de thym, frais effeuillé
    1 brin
  • feuilles de laurier, sèches
    2
  • de persil frais effeuillé
    1 bouquet
  • de viande de veau, sans nerf, sans os coupée en morceaux (2 cm)
    600 g
  • de carottes coupées en rondelles (5 mm)
    300 g
  • de poireaux coupés en rondelles (5 mm)
    200 g
  • de sel selon les goûts
    ¾ c. à café
  • de poivre, moulu selon les goûts
    ¼ c. à café
  • de champignons de Paris coupés en quatre
    300 g
  • de beurre
    20 g
  • de farine
    15 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    ¼ de c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 259 kcal / 1084 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων