Tarte flambée vaudoise

Tarte flambée vaudoise

4.3 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Pâte
  • d'eau tiède
    220 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche (ca. 10 g)
    ½ cube
    1 sachet de levure sèche, (7 g)
  • de farine et un peu plus pour le plan de travail
    400 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
Finition
  • oignons en botte avec ses fanes; couper les oignons en deux et les fanes en morceaux (3 cm)
    2
  • de crème acidulée, 20 % de m.g.
    180 g
  • de sel
    ¼ c. à café
  • de poivre, moulu
    1 pincée
  • de pommes de terre à chair ferme pelées, coupées en rondelles (1 mm)
    380 g
  • de saucisse aux choux tranchée, évidée et émiettée
    300 g
    300 g de saucisson vaudois

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 900 kcal / 3748 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 48 g
Υδατάνθρακες 91 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων