Pains de Saint-Gall

Pains de Saint-Gall

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Levain (jour 1)
  • d'eau tiède
    100 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
    1 g
  • de farine mi-blanche
    100 g
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
  • de grains de seigle
    100 g
  • de farine mi-blanche et un peu pour le façonnage
    320 g
  • d'eau tiède, et un peu pour badigeonner
    300 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
    ¼ cube
    ½ sachet de levure boulangère sèche, (env. 3,5 g)
  • de sel
    1 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 285 kcal / 1192 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 58 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων