Pesto alla genovese

Pesto alla genovese

5.0 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
1 bicchiere

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di pinoli
    30 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di basilico, fresco le foglie lavate ed asciugate
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Διατροφή ανά 1 bicchiere

Θερμίδες 1848 kcal / 7741 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 190 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 4.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων