Pasta ricotta e pomodorini

Pasta ricotta e pomodorini

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di cipolla in quarti
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodoro ciliegino a metà
    450 g
  • di sale
    1 pizzico
  • pasta secca tipo farfalle
    320 g
  • di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
    100 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 432 kcal / 1807 kJ
Πρωτεΐνη 15.9 g
Λιπαρά 14.5 g
Υδατάνθρακες 63.4 g
Φυτικές ίνες 4.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων