
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gemüse-Eintopf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Olivenöl20 - 25 g
-
Suppengemüse (z.B. Zwiebeln, Schalotten, Lauch, Karotten, Sellerie), in Stücken (2 cm)100 - 150 g
-
gemischtes Gemüse (z.B, Zucchetti, Kürbis, Süsskartoffel, Kartoffeln, Pastinaken), in Stücken (2 cm)350 - 400 g
-
gemischtes Gemüse, gefroren (προαιρετικό πεδίο)50 g
-
Wasser700 - 800 g
-
Gemüsebouillon Paste1 TL
-
Salz½ - 1 TL
-
Suppennudeln (siehe Tipp)60 - 80 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
160 kcal /
670 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Einfach. Selbst. Gemacht.
264 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPeperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 λεπτ.
Gemüsesuppe
25 λεπτ.
Bouillabaisse
1ωρ.
Tom Kha Gai
45 λεπτ.
Gulaschsuppe
1ωρ. 15 λεπτ.
Süsskartoffel-Mais Suppe
45 λεπτ.
Ungarische Pilzsuppe
35 λεπτ.
Linsen- und Bohnensuppe
40 λεπτ.
Pasta e lenticchie
50 λεπτ.
Linsen-Tomateneintopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Minestrone mit Kichererbsen
40 λεπτ.
Dinkelsuppe nach Bauernart
50 λεπτ.