
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caramel sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
vinegar1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
460.9 kcal /
1935.5 kJ
Πρωτεΐνη
1.1 g
Λιπαρά
24.3 g
Υδατάνθρακες
63.5 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.8 g
Νάτριο
10.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalted caramel sauce
40 λεπτ.
Butterscotch sauce
10 λεπτ.
Strawberry jam
55 λεπτ.
Sugar free strawberry jam
1ωρ.
Nut and seed butter
10 λεπτ.
Fresh jalapeño dip
5 λεπτ.
Dark chocolate frosting
10 λεπτ.
Vanilla paste
10 λεπτ.
Honeycomb butter
10 λεπτ.
Crème anglaise
15 λεπτ.
Milk chocolate hazelnut spread
15 λεπτ.
Caramel vanilla bourbon sauce
40 λεπτ.