
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Pollock with Potato and Squash Crust
-
red kuri squash peeled, cut in pieces (2 cm)150 g
-
potatoes cut in pieces150 g
-
onions halved40 g
-
lemon juice2 dash
-
medium egg1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
pollock fillets (approx. 120 g each)4
-
ground black pepper to taste
Chablis Sauce
-
shallot halved30 g
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh dill (προαιρετικό πεδίο) leaves only, plus extra for garnishing (optional)2 sprigs
-
unsalted butter10 g
-
dry white wine (Chablis)50 g
-
cream200 g
-
plain flour10 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
355 kcal /
1488 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Our Easter Menu
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 λεπτ.
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.
Carrot and Sesame Burgers
1ωρ. 15 λεπτ.
Risotto with Broccoli Rabe
30 λεπτ.
Indian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Napoli Potato Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1ωρ. 20 λεπτ.