
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Pollock with Potato and Squash Crust
-
red kuri squash peeled, cut in pieces (2 cm)150 g
-
potatoes cut in pieces150 g
-
onions halved40 g
-
lemon juice2 dash
-
medium egg1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
pollock fillets (approx. 120 g each)4
-
ground black pepper to taste
Chablis Sauce
-
shallot halved30 g
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh dill (προαιρετικό πεδίο) leaves only, plus extra for garnishing (optional)2 sprigs
-
unsalted butter10 g
-
dry white wine (Chablis)50 g
-
cream200 g
-
plain flour10 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
355 kcal /
1488 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Our Easter Menu
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBean Burgers with Pistou and Slaw
1ωρ. 30 λεπτ.
Vegan Bean Burgers
1ωρ. 20 λεπτ.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Veggie Wellington
2ωρ.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 λεπτ.
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1ωρ.