Ciasto z jagodami pod bezową kołderką

Ciasto z jagodami pod bezową kołderką

4.5 661 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
24 kawałki

Υλικά

  • 4 jajka
  • 800 - 1000 g jagód
    800 - 1000 g borówek amerykańskich
  • 240 g cukru
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 opakowanie cukru wanilinowego, (8 g)
  • 200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
  • 400 g mąki pszennej
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • kasza manna do posypania blachy

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 195.1 kcal / 816.8 kJ
Πρωτεΐνη 3.1 g
Λιπαρά 8.5 g
Υδατάνθρακες 27.4 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.1 g
Νάτριο 78.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων