
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ciasto z jagodami pod bezową kołderką
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
24 kawałki
Υλικά
-
4 jajka
-
800 - 1000 g jagód
-
240 g cukru
-
1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
-
400 g mąki pszennej
-
2 łyżeczki proszku do pieczenia
-
kasza manna do posypania blachy
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 kawałek
Θερμίδες
195.1 kcal /
816.8 kJ
Πρωτεΐνη
3.1 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
27.4 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Νάτριο
78.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

CUDOWNE WYPIEKI
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRolada leśny mech z kremem cytrynowym
5ωρ.
Ciasto leśny mech
3ωρ. 20 λεπτ.
Tort biszkoptowy z masą z mascarpone
2ωρ. 55 λεπτ.
Sernik kokosowo-czekoladowy
10ωρ. 25 λεπτ.
Rolada żyrafa
3ωρ.
Sernikobrownie z malinami
6ωρ. 40 λεπτ.
Ciasto z pianką truskawkową
6ωρ. 25 λεπτ.
Sernik crème brûlée
10ωρ. 15 λεπτ.
Sernik wiedeński z polewą czekoladową
8ωρ.
Tort cappuccino z chrupką z białej czekolady
48ωρ.
Kremówki (Napoleonki)
6ωρ. 30 λεπτ.
Sernik jogurtowy
8ωρ.