Ciasto z jagodami pod bezową kołderką

Ciasto z jagodami pod bezową kołderką

4.5 645 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
24 kawałki

Υλικά

  • jajka
    4
  • jagód
    800 - 1000 g
    800 - 1000 g borówek amerykańskich
  • cukru
    240 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 opakowanie cukru wanilinowego, (8 g)
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
    200 g
  • mąki pszennej
    400 g
  • proszku do pieczenia
    2 łyżeczki
  • kasza manna do posypania blachy

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 195.1 kcal / 816.8 kJ
Πρωτεΐνη 3.1 g
Λιπαρά 8.5 g
Υδατάνθρακες 27.4 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.1 g
Νάτριο 78.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων