Steinpilzragout mit Semmelnocken

Steinpilzragout mit Semmelnocken

3.9 190 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Petersilie ohne Stiele
    1 Bund
Semmelnocken:
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Brötchen, altbacken in Stücken
    100 g
  • Wasser
    100 g
  • Mehl
    100 g
  • Eier
    3
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Speisestärke
    30 g
Steinpilzragout:
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Steinpilze, frisch (ersatzweise Kräutersaitlinge oder Champignons), blättrig geschnitten
    500 g
  • Weißwein
    150 g
  • Wasser
    100 g
  • Gemüsebrühe (für 0,5 l)
    1 Würfel
    1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Schmand
    100 g
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Muskat
    1 Prise

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 543 kcal / 2275 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 11.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων