
Συσκευές & Αξεσουάρ
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 portions
Υλικά
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
275.6 mg
Πρωτεΐνη
9.5 g
Θερμίδες
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Λιπαρά
10.8 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Υδατάνθρακες
37.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDurban naan
1ωρ. 45 λεπτ.
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2ωρ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Seed and nut bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Chocolate and nut babka
3ωρ.
Tandoori chicken pizza
1ωρ. 30 λεπτ.