Risotto

4.2 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 40 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 1 échalote (env. 30 g)
  • 40 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge
  • 320 g de riz risotto, tout type (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
  • 60 g de vin blanc sec
  • 820 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille de viande ou de légumes
    1 c. à café bombée de bouillon de viande en pâte, de viande ou de légumes
  • ½ - 1 c. à café de sel selon vos goûts

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 9 g
Θερμίδες 1812 kJ / 433 kcal
Λιπαρά 15 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Υδατάνθρακες 63 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων