Ciasto pleśniak

Ciasto pleśniak

4.5 2.7K βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
20 kawałków

Υλικά

Ciasto
  • 150 g cukru
  • 500 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • 250 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
  • 1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia
  • 4 żółtka
  • 3 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM (προαιρετικό πεδίο)
  • 1 jajko
  • 30 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
    30 g kwaśnej śmietany, 12% tłuszczu
  • 25 g kakao naturalnego, niesłodzonego
  • 300 - 350 g dżemu z czarnej porzeczki
Masa bezowa
  • 150 g migdałów, w płatkach
  • 200 g cukru
  • 4 białka

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 357.7 kcal / 1496.7 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 15.6 g
Υδατάνθρακες 50.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.4 g
Νάτριο 49 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων