Ciasto pleśniak

Ciasto pleśniak

4.5 2.7K βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
20 kawałków

Υλικά

Ciasto
  • cukru
    150 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
    500 g
  • masła zimnego, pokrojonego na kawałki
    250 g
  • proszku do pieczenia
    1 ½ łyżeczki
  • żółtka
    4
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM (προαιρετικό πεδίο)
    3 łyżeczki
  • jajko
    1
  • kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
    30 g
    30 g kwaśnej śmietany, 12% tłuszczu
  • kakao naturalnego, niesłodzonego
    25 g
  • dżemu z czarnej porzeczki
    300 - 350 g
Masa bezowa
  • migdałów, w płatkach
    150 g
  • cukru
    200 g
  • białka
    4

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 357.7 kcal / 1496.7 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 15.6 g
Υδατάνθρακες 50.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.4 g
Νάτριο 49 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων