Przekładaniec cytrynowy

Przekładaniec cytrynowy

3.3 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
12 porcji

Υλικά

Ciasto
  • masło ilość do natłuszczenia formy
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia formy
    250 g
  • cukru
    200 g
  • jajek
    5
  • wody
    20 g
  • proszku do pieczenia
    2 łyżeczki
Masa cytrynowa
  • cukru
    200 g
  • skrobi ziemniaczanej
    80 g
  • skórka z 1 cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojona na kawałki
  • wody letniej
    420 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (z 2 szt.)
    80 - 90 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    30 g
  • jajka w temp. pokojowej
    3
Lukier
  • cukru pudru (patrz wskazówka)
    100 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    20 - 25 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 334.1 kcal / 1398.7 kJ
Πρωτεΐνη 6.4 g
Λιπαρά 6.3 g
Υδατάνθρακες 62.6 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 203.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων