Jajka faszerowane pastą z sardynek

Jajka faszerowane pastą z sardynek

4.1 57 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 sztuk

Υλικά

  • 400 g wody
  • 6 jajek
  • 30 g cebuli
  • 30 g sera żółtego np. Gouda, Ementaler, pokrojonego na kawałki
  • 30 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 80 g sardynek, z puszki odsączonych z oleju
  • 10 g majonezu
  • 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • ¼ łyżeczki soli
  • natka pietruszki, świeża, tylko liście ilość do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 66.1 kcal / 276.6 kJ
Πρωτεΐνη 5.3 g
Λιπαρά 4.6 g
Υδατάνθρακες 0.6 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 125.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων