Συσκευές & Αξεσουάρ
Jajka faszerowane pastą z sardynek
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 sztuk
Υλικά
-
400 g wody
-
6 jajek
-
30 g cebuli
-
30 g sera żółtego np. Gouda, Ementaler, pokrojonego na kawałki
-
30 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
80 g sardynek, z puszki odsączonych z oleju
-
10 g majonezu
-
1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
¼ łyżeczki soli
-
natka pietruszki, świeża, tylko liście ilość do dekoracji
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 sztukę
Νάτριο
125.7 mg
Πρωτεΐνη
5.3 g
Θερμίδες
276.6 kJ /
66.1 kcal
Λιπαρά
4.6 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
0.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
WIELKANOC II
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWytrawne ślimaczki drożdżowe z czerwonym pesto
2h 25min
Paszteciki drożdżowe z soczewicą i grzybami
2h 20min
Pizza „słońce”
1h 45min
Batony z musli
50min
Mini kotlety po kijowsku (de volaille)
45min
Daktylowo-orzechowe kulki mocy
20min
Batony warzywno-serowe
1h
Muffiny cukiniowo-pomidorowe z kremowym sosem serowym
1h
Ciasteczka z wiśniami
1h 30min
Magdalenki z herbatą matcha
45min
Ciasteczka owsiane marchewkowo-pomarańczowe
45min
Małpi chlebek
3h