Jajka faszerowane pastą z sardynek

Jajka faszerowane pastą z sardynek

4.1 57 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 sztuk

Υλικά

  • wody
    400 g
  • jajek
    6
  • cebuli
    30 g
  • sera żółtego np. Gouda, Ementaler, pokrojonego na kawałki
    30 g
  • czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
    30 g
  • sardynek, z puszki odsączonych z oleju
    80 g
  • majonezu
    10 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 - 2 szczypty
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • natka pietruszki, świeża, tylko liście ilość do dekoracji

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 66.1 kcal / 276.6 kJ
Πρωτεΐνη 5.3 g
Λιπαρά 4.6 g
Υδατάνθρακες 0.6 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 125.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων