Migdałowo-miodowe ciasto z semoliny

Migdałowo-miodowe ciasto z semoliny

3.0 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 kawałków

Υλικά

Ciasto
  • 230 g migdałów, ze skórką
  • 250 g masła pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia tortownicy
  • 300 g semoliny, drobnej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1 szczypta soli
  • 4 jajka, rozmiar L
  • 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego, naturalnego
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
Syrop
  • 140 g cukru
  • 150 g wody
  • 175 g miodu, płynnego
  • 25 g masła pokrojonego na kawałki
  • 1 ½ łyżeczki wody z kwiatów pomarańczy (προαιρετικό πεδίο)
Podanie
  • 50 g migdałów, w płatkach

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kromka

Θερμίδες 532 kcal / 2226 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων