Migdałowo-miodowe ciasto z semoliny

Migdałowo-miodowe ciasto z semoliny

3.0 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 kawałków

Υλικά

Ciasto
  • migdałów, ze skórką
    230 g
  • masła pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia tortownicy
    250 g
  • semoliny, drobnej
    300 g
  • proszku do pieczenia
    1 łyżeczka
  • soli
    1 szczypta
  • jajka, rozmiar L
    4
  • ekstraktu migdałowego, naturalnego
    1 łyżeczka
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego
    1 łyżeczka
Syrop
  • cukru
    140 g
  • wody
    150 g
  • miodu, płynnego
    175 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    25 g
  • wody z kwiatów pomarańczy (προαιρετικό πεδίο)
    1 ½ łyżeczki
Podanie
  • migdałów, w płatkach
    50 g

Διατροφή ανά 1 kromka

Θερμίδες 532 kcal / 2226 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων