Agnello al curry indiano

Agnello al curry indiano

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolle tagliate a metà
    250 g
  • spicchi di aglio
    2
  • peperoncini, secchi rossi
    3 - 4
  • di olio di oliva
    2 cucchiai
  • di cosciotto d'agnello disossato, a cubetti (4 cm)
    800 g
  • di curcuma, in polvere secca
    1 cucchiaino
  • di garam masala
    1 cucchiaio
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    3 pizzichi
  • di brodo vegetale
    250 g
  • di patate a pezzi (3 cm)
    400 g
  • di fagiolini verdi, freschi a pezzi
    250 g
  • di miele
    1 cucchiaino
  • di succo di limone
    1 cucchiaio
  • di aneto fresco le foglie lavate e asciugate
    4 rametti

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 482 kcal / 2021 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 21 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων