Patidous farcis

Patidous farcis

4.5 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
6 portions

Υλικά

La veille
  • courges d'hiver type patidous ou sweet dumpling, de 200 g chacune
    6
    6 courges butternut, type patidous ou sweet dumpling, de 200 g chacune
  • d'eau
    750 g
  • de graines d'épeautre trempées 12 heures au préalable
    130 g
  • du sel
  • d'huile d'olive
    40 g
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de céleri branche (1/2 branche), coupé en dés
    70 g
  • de carotte pelée et coupée en dés
    50 g
  • de vin blanc sec
    80 g
  • d'épinards frais rincés, triés et essorés
    100 g
  • de persil frais, équeutés
    3 brins
  • de viande de porc hachée
    250 g
    250 g de viande de veau hachée
  • du poivre moulu
Le jour même
  • œuf
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 267 kcal / 1110 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 19 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων