
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rindsgulasch klassisch
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Rindsgulaschfleisch in Stücken (3 cm)600 g
-
Estragonsenf1 EL
-
Zwiebeln in Spalten350 g
-
Butterschmalz30 g
-
Tomatenmark20 g
-
Knoblauchzehen halbiert1 - 2
-
Paprikapulver, edelsüß3 - 3 ½ TL
-
Salz1 - 1 ¼ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Cayennepfeffer¼ - ½ TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Rinderfond200 g
-
Rotwein (προαιρετικό πεδίο)50 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
354 kcal /
1483 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCremige Schinkennudeln überbacken
1 godz.
Schinkenfleckerl überbacken
1 godz. 10 min
Chili con carne
40 min
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Express-Auflauf
1 godz.
Linsen-Curry-Eintopf mit Hähnchen
40 min
Gefüllte Paprikaschoten
50 min
Chimichangas
45 min
Butter Chicken
1 godz.
Serbisches Reisfleisch
2 godz. 50 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 godz. 25 min
Reistopf mit Schweinefleisch
1 godz.