
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Artisan Bread
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 slices
Υλικά
-
almonds80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
gluten free flour (see tip)400 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
sparkling mineral water300 g
-
large eggs 1 beaten for glazing3
-
sugar1 Tbsp
-
xanthan gum1 Tbsp
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sesame seeds (προαιρετικό πεδίο) for sprinkling1 - 2 Tbsp
-
water hot100 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
214 kcal /
893 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
26 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Νάτριο
276 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Focaccia
3 Std.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Mini Everything Bagels
1 Std. 20 Min
Herb Bread
1 Std. 10 Min
Walnut Scones
30 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 Std. 15 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.
Mini Oregano Focaccias
3 Std. 40 Min
Steamed Wholemeal Bread
2 Std.
Potato Flatbreads
12 Std.
Posh Paleo Bread
55 Min