Gluten-free Artisan Bread

Gluten-free Artisan Bread

4.5 155 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 slices

Υλικά

  • almonds
    80 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • gluten free flour (see tip)
    400 g
  • olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • sparkling mineral water
    300 g
  • large eggs 1 beaten for glazing
    3
  • sugar
    1 Tbsp
  • xanthan gum
    1 Tbsp
  • gluten-free baking powder
    1 ½ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • sesame seeds (προαιρετικό πεδίο) for sprinkling
    1 - 2 Tbsp
  • water hot
    100 g

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 214 kcal / 893 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 26 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 276 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων