Vegan Macaroni and Cheese

Vegan Macaroni and Cheese

4.6 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 portions

Υλικά

  • raw cashews
    3 oz
  • water divided, plus extra to soak cashews
    61 oz
  • russet potatoes peeled and cubed (1 in.)
    16 oz
  • carrots in pieces (1 in.)
    6 oz
  • onions in pieces (1 in.)
    4 oz
  • shallots in pieces
    1 ½ oz
  • vegan margarine
    4 oz
  • freshly squeezed lemon juice
    1 oz
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • nutritional yeast
    1 oz
  • ground cayenne pepper
    ¼ tsp
  • paprika
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt to taste
    2 - 3 tsp
  • dried elbow macaroni pasta
    12 oz
  • vegan margarine melted
    1 oz
  • panko bread crumbs
    2 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 501 kcal / 2096 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 73 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 577 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων