
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
gluten-free plain white flour (see tip)150 g
-
water840 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
red onions quartered100 g
-
tomatoes halved275 g
-
boneless lamb leg diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)150 g
-
vegetable oil plus extra for greasing25 g
-
spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)1
-
green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)1
-
potatoes peeled, diced (1 cm)180 g
-
tamari (see tip)20 g
-
Chinese black vinegar (see tip)15 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
938.1 mg
Πρωτεΐνη
13.4 g
Θερμίδες
1374.3 kJ /
328.5 kcal
Λιπαρά
13.2 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
43.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

No Gluten, No Problem!
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Thai Curry Noodles
25min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1h 15min
Baby-friendly Turkey and Red Pepper Bolognese
1h 25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min