Velouté de panais et cerfeuil tubéreux

Velouté de panais et cerfeuil tubéreux

4.7 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de panais pelés et coupés en morceaux
    500 g
  • d'eau
    700 g
  • de cerfeuil frais tubéreux, pelés et coupés en morceaux
    200 g
  • gousse de vanille (les graines seulement)
    ½
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de sel
    1 c. à café rase
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • d'huile de noix
    4 filets
  • truffe noire fraîche (προαιρετικό πεδίο) (petite), en copeaux
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 353 kcal / 1481 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 21 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων