Magret de canard et sabayon à l'orange

Magret de canard et sabayon à l'orange

3.7 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Le magret de canard à l'orange
  • magret de canard avec la peau (250-350 g et 3 cm d'épaisseur env.)
    1
  • de sel
    ¼ c. à café
  • de poivre moulu
    ⅛ c. à café
  • petite orange coupée en morceaux (3-5 mm)
    1
  • d'eau
    1850 g
  • de jus de citron (½ citron)
    30 g
Le sabayon à l'orange
  • de jus d'orange
    40 g
  • de fond de légumes
    ½ c. à café
    ½ cube de bouillon de légumes
  • de sel
    ⅛ c. à café
  • de poivre blanc moulu
    2 pincées
  • de poivre de Cayenne moulu
    1 pincée
  • jaunes d'œufs
    3

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 415 kcal / 1737 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων