Bacalao a la catalana con pasas y piñones

Bacalao a la catalana con pasas y piñones

4.5 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de pasas sin semillas
    100 g
  • de aceite de oliva
    200 g
  • de piñones
    50 g
  • de harina
    50 g
  • lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
    6
  • de cebolla en trozos
    120 g
  • dientes de ajo
    5
  • de hojas de espinaca frescas troceadas
    500 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 406 kcal / 1695 kJ
Πρωτεΐνη 35.66 g
Λιπαρά 20.34 g
Υδατάνθρακες 19.96 g
Φυτικές ίνες 4.73 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων