Farfalle à la sauce petits pois-jambon

Farfalle à la sauce petits pois-jambon

4.3 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'eau et un peu plus pour la cuisson des pâtes
    150 g
  • de sel et un peu plus pour la cuisson des pâtes
    ½ c. à café
  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • oignons en botte coupés en morceaux
    3
  • de gingembre, frais coupé en lamelles
    10 g
  • de petits pois surgelés décongelés
    400 g
  • d'eau
    150 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    ½ c. à café
    ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • de sel
    ½ c. à café
  • de pâtes sèches type farfalle
    400 g
  • de safran en poudre (0,1 g)
    1 sachet
  • de beurre
    20 g
  • de jambon cru coupé en lanières
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 789 kcal / 3305 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 85 g
Φυτικές ίνες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων