
Συσκευές & Αξεσουάρ
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
owoców leśnych, mieszanych, świeżych np. malin, jeżyn, jagód300 g
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego110 - 170 g
-
miodu30 - 50 g
-
czerwonego wina100 g
-
korzennej przyprawy do piernika (bez cukru, kakao i mąki)1 ½ łyżeczki
-
żółtek6
-
cynamonu, mielonego1 szczypta
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
289 kcal /
1210 kJ
Πρωτεΐνη
5.5 g
Λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
46.5 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Νάτριο
19.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KUCHNIA PODHALA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNocna owsianka jogurtowa z owocami
8h 10min
Pudding chia z bananem i granatem
3h 10min
Deser z gotowanych jabłek z orzechami i miodem
20min
Trzykolorowe mrożone smoothie z mango, truskawkami i ananasem
15min
Kisiel
10min
Jogurtowe lody śliwkowe z cynamonem
20min
Deser owocowy z jogurtem naturalnym i domową granolą
1h 20min
Mleczne cukierki
2h 5min
Kokosowe miniserniczki
50min
Deser z solonym karmelem
1h
Deser z płynną białą czekoladą
3h
Deser czekoladowy z biszkoptami
6h 20min