
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lesachtaler Hausbrot
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30ωρ. 30 λεπτ.
1 Stück
Υλικά
Sauerteig
-
Anstellgut (vom Roggensauerteig)10 g
-
Wasser (35-37°C)190 g
-
Roggenmehl Type 960210 g
Quellstück
-
Roggenkörner50 g
-
Kürbiskerne20 g
-
Sonnenblumenkerne20 g
-
Leinsamen20 g
-
Wasser160 g
Hauptteig
-
Wasser kalt220 g
-
frische Germ5 g
-
Roggenmehl Type 960 etwas mehr zum Bemehlen120 g
-
Roggen-Vollkornmehl60 g
-
Weizen-Vollkornmehl240 g
-
Salz2 ½ TL
-
Brotgewürz2 TL
-
Wasser100 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
2518 kcal /
10544 kJ
Πρωτεΐνη
77 g
Λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
463 g
Φυτικές ίνες
73.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Alles in Butter - Kärnten
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWeizenbrot Betty
4ωρ. 35 λεπτ.
Pitabrote
1ωρ. 25 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 λεπτ.
Toastbrot
16ωρ.
Kommissbrot
15ωρ. 30 λεπτ.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14ωρ. 30 λεπτ.
Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1ωρ. 15 λεπτ.
Frühstückskipferl
17ωρ. 15 λεπτ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.