Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot

Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot

4.6 63 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 40 λεπτ.
1 Stück

Υλικά

Roggensauerteig
  • Wasser
    190 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    15 g
  • Roggenmehl Type 1150
    150 g
Hauptteig
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    160 g
  • Quark, 20% Fett (Österreich: Topfen)
    100 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    400 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • italienische Kräuter, getrocknet (z.B. Thymian, Oregano, Basilikum, Rosmarin)
    3 TL
  • Öl zum Einfetten
  • Anstellgut (bzw. Sauerteig)
    1 TL
  • Salbeiblätter frisch
    2 - 3

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 2129 kcal / 8501 kJ
Πρωτεΐνη 69 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 397 g
Φυτικές ίνες 26.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων