Συσκευές & Αξεσουάρ
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 102ωρ.
4 Stück
Υλικά
Sauerteig
-
Roggenmehl Type 1150 oder Type 9975 geh. EL
-
Wasser lauwarm15 EL
Teigvermehrung
-
Roggen100 g
-
Wasser lauwarm100 g
Brotteig
-
Roggen200 g
-
Roggenmehl Type 1150200 g
-
Ahornsirup40 g
-
Salz2 TL
-
Bockshornkleeblätter, getrocknet1 TL
-
Kümmel, gemahlen1 TL
-
Koriander, gemahlen1 TL
-
Wasser lauwarm300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1671 kJ /
399 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
13.3 g
Υδατάνθρακες
83 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Backt mehr Brot!
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPitabrote
2ωρ.
Müslibrötchen (süß)
2ωρ.
Streuselzopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Mohn-Brötchen mit Chorizo-Füllung
2ωρ. 30 λεπτ.
Spinnen-Brot
2ωρ.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2ωρ. 15 λεπτ.
Vollkorn-Brötchen
2ωρ.
Black Burger
4ωρ.
Gedämpfte Chorizo-Brötchen
2ωρ.
Sandwich-Toast
27ωρ.
Quinoa-Brot
12ωρ. 45 λεπτ.
Fruchtiges Saatenbrot
8ωρ.