Halászlé - pannonische Fischsuppe

Halászlé - pannonische Fischsuppe

4.7 61 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Butter kalt
    30 g
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Lauch in Ringen
    120 g
  • rote Paprika in Stücken
    300 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    1 - 2
  • Weißwein, trocken
    100 g
  • Fischfond
    700 g
  • Paprikapulver, edelsüß
    3 TL
  • Paprikapulver, rosenscharf
    ¼ TL
  • Tomatenmark
    30 g
  • Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken (1-2 cm)
    50 g
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    1 - 2
  • Fenchel in Streifen (2-3 mm), ohne Strunk
    100 g
  • Speckwürfel (am besten vom Mangalica)
    75 g
  • Safranfäden
    2 - 3
  • Weinessig
    5 - 10 g
  • Fischfilets ohne Haut (z. B. Wels, Zander, Hecht), in Stücken (4 cm)
    600 - 700 g
  • Salz (siehe Tipp)
    ¼ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 547 kcal / 2289 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων