Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
ricelentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (προαιρετικό πεδίο)¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
483.4 mg
Πρωτεΐνη
4.1 g
Θερμίδες
784 kJ /
187.4 kcal
Λιπαρά
12.9 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.8 g
Υδατάνθρακες
15.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Everyday Favourites
16 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmorejo
30 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Irish Potato Soup
35 Min
Pumpkin and Quince Soup
1 Std.
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Reuben's Stew
5 Min
Cod and Spinach Soup
40 Min
Jewish Chicken Soup
50 Min
Ravioli Broth with Beef
30 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min