Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais

Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais

3.8 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La veille
  • de haricots blancs secs tarbais
    200 g
Le jour même
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • feuilles de laurier frais
    2
  • de persil frais équeutés
    2 brins
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • d'épaule d'agneau désossée coupée en morceaux
    700 g
  • d'eau
    300 g
  • de thym frais
    1 branche
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 690.8 kcal / 2887 kJ
Πρωτεΐνη 56.3 g
Λιπαρά 30.8 g
Υδατάνθρακες 38.8 g
Φυτικές ίνες 13.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.8 g
Νάτριο 749.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων