Gâteau au caramel

Gâteau au caramel

4.6 108 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
12 parts

Υλικά

La sauce au caramel
  • de sucre en poudre
    250 g
    250 g de sucre roux
  • de crème liquide 35% m.g.
    200 - 250 g
  • d'eau
    1030 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de beurre doux (si possible en un seul morceau)
    30 g
  • de vinaigre
    1 c. à soupe
Le biscuit
  • de beurre doux à température ambiante et un peu pour le moule
    120 g
  • de farine de blé et un peu pour le moule
    200 g
  • œufs
    3
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de lait
    120 g
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
  • de levure chimique (1 sachet)
    11 g

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 358.7 kcal / 1485.1 kJ
Πρωτεΐνη 4.4 g
Λιπαρά 19.4 g
Υδατάνθρακες 40.8 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.7 g
Νάτριο 174.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων