Torta caprese - migdałowe ciasto czekoladowe

Torta caprese - migdałowe ciasto czekoladowe

4.7 1.5K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 kawałków

Υλικά

Ciasto
  • 250 g gorzkiej czekolady min. 70 % kakao, pokrojonej na kawałki
  • 250 g migdałów, blanszowanych
  • 250 g cukru trzcinowego
  • 250 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • 6 jajek
  • 1 łyżka proszku do pieczenia, bezglutenowego (patrz wskazówka)
  • 1 łyżka kakao naturalnego, niesłodzonego
  • 50 g likieru migdałowego, np. amaretto (opcjonalnie)
Polewa
  • 100 g gorzkiej czekolady min. 70 % kakao, pokrojonej na kawałki
  • 80 g śmietany, min. 30% tłuszczu

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 589 kcal / 2465.9 kJ
Πρωτεΐνη 9.9 g
Λιπαρά 44.8 g
Υδατάνθρακες 39.6 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.9 g
Νάτριο 136.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων