Torta caprese - migdałowe ciasto czekoladowe

Torta caprese - migdałowe ciasto czekoladowe

4.7 1.5K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 kawałków

Υλικά

Ciasto
  • gorzkiej czekolady min. 70 % kakao, pokrojonej na kawałki
    250 g
  • migdałów, blanszowanych
    250 g
  • cukru trzcinowego
    250 g
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    250 g
  • jajek
    6
  • proszku do pieczenia, bezglutenowego (patrz wskazówka)
    1 łyżka
  • kakao naturalnego, niesłodzonego
    1 łyżka
  • likieru migdałowego, np. amaretto (opcjonalnie)
    50 g
Polewa
  • gorzkiej czekolady min. 70 % kakao, pokrojonej na kawałki
    100 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    80 g

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 589 kcal / 2465.9 kJ
Πρωτεΐνη 9.9 g
Λιπαρά 44.8 g
Υδατάνθρακες 39.6 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.9 g
Νάτριο 136.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων