Fond brun de viande

Fond brun de viande

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
500 g

Υλικά

  • 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
  • 1800 g d'eau
  • 200 g de carottes coupées en morceaux
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • ½ branche de céleri-rave coupée en morceaux
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 100 g

Νάτριο 190.8 mg
Πρωτεΐνη 3.6 g
Θερμίδες 175.2 kJ / 42 kcal
Λιπαρά 2.8 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων