Συσκευές & Αξεσουάρ
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
353.6 mg
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
470.3 kJ /
112 kcal
Λιπαρά
8.8 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
4.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmarula coffee
10 λεπτ.
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1ωρ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Warm cabbage dish
15 λεπτ.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Tempura vegetables
30 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Steamed snapper with Sicilian caponata
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.