Pesto alla genovese

4.9 1.5K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di pinoli
    30 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 310 kcal / 1297 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 31.7 g
Υδατάνθρακες 1.5 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 378.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων