Pesto alla genovese

4.9 1.6K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
  • 80 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 378.6 mg
Πρωτεΐνη 5.9 g
Θερμίδες 1297 kJ / 310 kcal
Λιπαρά 31.7 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Υδατάνθρακες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων