Chleb żytnio-pszenny z oliwkami i bazylią

Chleb żytnio-pszenny z oliwkami i bazylią

4.6 278 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
22 kromki

Υλικά

  • 250 g wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
  • 25 g oliwy z oliwek
  • 25 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 20 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
    20 g miodu
  • 300 g mąki żytniej razowej
  • 200 g mąki pszennej (typ 650)
  • 100 g czarnych oliwek, bez pestek
  • 10 g liści bazylii, świeżych
  • 2 łyżeczki soli
  • masło do natłuszczenia formy
    olej kokosowy, do natłuszczenia formy
  • ziarna sezamu, białego do posypania chleba

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 101.6 kcal / 425.5 kJ
Πρωτεΐνη 2.6 g
Λιπαρά 3.1 g
Υδατάνθρακες 18 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 287 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων