
Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste4 - 5 sprigs
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper freshly ground2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 300 g
Νάτριο
1473 mg
Πρωτεΐνη
14.1 g
Θερμίδες
6529.8 kJ /
1560.7 kcal
Λιπαρά
160.9 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
97.8 g
Υδατάνθρακες
19.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thicken Mode
17 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Tomato Ketchup
1h 15min
Thai Green Curry Paste
15min
Currywurst Sauce
30min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4h 5min
BBQ Sauce
20min
Beetroot and Mint Jelly
1h
Pico de Gallo
5min
Olive Spread
5min
Beetroot Houmous
15min
Red Onion Gravy
25min