
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 porcí
Υλικά
-
brambor cut in pieces (3-4 cm)800 gramů
-
olivového oleje plus extra for greasing30 gramů
-
steaků z hejka (120-200 g each)6
-
soli adjust to taste2 čajové lžičky
-
cibule cut in halves150 gramů
-
stroužek česneku1
-
mrkve cut in pieces100 gramů
-
vína, bílého (προαιρετικό πεδίο)50 gramů
-
rajčat400 gramů
-
pepře černého, mletého cut in pieces½ čajové lžičky
-
vody100 gramů
Διατροφή ανά 1 porce
Θερμίδες
302 kcal /
1269 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Výběr porcí
244 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία

Základní kuchařka
189 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 λεπτ.
Losos se zeleninou a kuskusem
40 λεπτ.
Gnocchi s lososem a hráškem
20 λεπτ.
Korma s mořskými plody
40 λεπτ.
Losos s pórkem a bylinkami
35 λεπτ.
Jemná treska s mascarpone
35 λεπτ.
Rybí rolky s houbovou náplní
Καμία βαθμολογία
Lososové burgery
30 λεπτ.
Losos s grapefruitovou quinoou
50 λεπτ.
Rýže s lososem a žampióny
45 λεπτ.
Mušle à la marinière
Καμία βαθμολογία
Losos s brokolicí a medovo-hořčičnou omáčkou
Καμία βαθμολογία