Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy

Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy

3.8 175 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
18 kromek

Υλικά

  • masło do natłuszczenia formy
  • 300 g kaszy gryczanej, niepalonej (patrz wariant)
  • 1400 g wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
  • 20 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 15 g miodu
    15 g cukru
  • 100 g słonecznika łuskanego
    100 g pestek dyni
  • 10 g octu balsamicznego
    10 g białego octu winnego
  • 1 ½ łyżeczki soli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 95.7 kcal / 400.6 kJ
Πρωτεΐνη 3.6 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 13.7 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Νάτριο 152.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων