
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
9 oz
Υλικά
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (προαιρετικό πεδίο)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
ground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Διατροφή ανά 1 oz
Θερμίδες
136.7 kcal /
572.1 kJ
Πρωτεΐνη
1.4 g
Λιπαρά
14.3 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Νάτριο
275.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thickening with TM6
17 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες