
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
9 oz
Υλικά
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (προαιρετικό πεδίο)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
ground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Διατροφή ανά 1 oz
Θερμίδες
136.7 kcal /
572.1 kJ
Πρωτεΐνη
1.4 g
Λιπαρά
14.3 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Νάτριο
275.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thickening with TM6
17 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Red Pepper and Cashew Dip
5 λεπτ.
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1ωρ. 10 λεπτ.
Hummus with Peas and Beans
25 λεπτ.
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 λεπτ.
Smoked Salmon Dip
10 λεπτ.
Shrimp Louie Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3ωρ. 5 λεπτ.
Chipotle Garlic Spread
10 λεπτ.
BBQ Sauce
5ωρ.
Hummus
10 λεπτ.
Ranch Dressing
2ωρ. 15 λεπτ.
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.