Choron sauce (Tomato béarnaise)

Choron sauce (Tomato béarnaise)

3.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
350 g

Υλικά

  • fresh tarragon leaves and stalks separated
    2 - 3 sprigs
  • fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)
    2 - 3 sprigs
  • tomato
    50 g
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • tomato paste
    1 - 2 tsp

Διατροφή ανά 350 g

Θερμίδες 1580 kcal / 6636 kJ
Πρωτεΐνη 16.1 g
Λιπαρά 166.8 g
Υδατάνθρακες 5.7 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 102.4 g
Νάτριο 2385.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων