Pain tressé aux olives

Pain tressé aux olives

4.7 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
3 portions

Υλικά

  • 250 g de lait
  • 6 g de levure boulangère fraîche
  • 200 g de farine T00
  • 300 g de farine T55
  • 10 g de sel
  • 120 - 150 g d'olives taggiasca dénoyautées et coupées en rondelles
  • huile d'olive pour huiler
  • 1250 g d'eau

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1839 mg
Πρωτεΐνη 18.7 g
Θερμίδες 3028 kJ / 717 kcal
Λιπαρά 13 g
Φυτικές ίνες 7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Υδατάνθρακες 127.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων